Vabimo vas, na otvoritev fotografske razstave Amadeja Sorrentina (član MDSS CE), ki bo v sredo 7.6.2017 v ob 11.00 uri v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne na Kotnikovi 32 v Ljubljani. Ob otvoritvi razstave bodo za kulturni program poskrbeli mladi slepi in slabovidni udeleženci tabora Ne se bat – imej se rad! Lepo povabljeni!


V soboto, 11. junija, je v okviru akcije EU projekt, moj projekt potekal Dan odprtih vrat v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.


Zaključna prireditev projekta KSS

12. novembra je v prostorih Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne potekal zaključni dogodek projekta KSS. Fotografije z dogodka si lahko ogledate v spodnji galeriji.


Novinarska konferenca ob zaključku projekta KSS

12. novembra 2015 je v prostorih Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne na Kotnikovi 32 potekala novinarska konferenca ob zaključku projekta KSS. Fotografije z dogodka si lahko ogledate v spodnji galeriji.


V četrtek, 15. oktobra 2015, slepi in slabovidni po vsem svetu obeležujemo mednarodni dan bele palice ter širšo javnost ozaveščamo o slepoti in slabovidnosti ter o posledicah delne ali trajne izgube vida. Osrednji dogodek Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije in projekta Knjižnica slepih in slabovidnih na ta dan je bil obisk predsednika Državnega zbora […]


Donacija knjižnici ob odprtju razstave tipank

V soboto, 16.5.2015, smo v knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne odprli razstavo tipnih slikanic, ki so prispele na natečaj za najlepšo tipanko Skrivnosti tipanja. S prav posebnim darilom so nas na odprtju razstave razveselili doc. dr. Aksinja Kermauner, Tjaša Krivec ter dr. Gorazd Golob, ki so Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberme podarili dva izvoda tipanke Miška Mici pade v shrambo. Ob […]


Obisk direktorjev splošnih knjižnic

V novih prostorih na Kotnikovi 32 so nas obiskali direktorji splošnih knjižnic.


Obisk Nacionalnega sveta za knjižnično dejavnost

Obiskali so nas predstavniki Nacionalnega sveta za knjižnično dejavnost.


Dogodek Beremo v temi – Cankarjev dom

Ob tednu knjige smo v Cankarjevem domu v Ljubljani organizirali dogodek Beremo v temi.


Obisk študentk PeF

V naših novih prostorih na Kotnikovi 32 so nas obiskale študentke Pedagoške fakultete.Sintetizator govora

Biblos

Sledite nam na Facebooku

Twitter @ZDSSSKSS

SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA SLEPIM IN SLABOVIDNIM