23.12. 2013

Najava sedme številke zvočnega časopisa Naš glas

Avtor: ,

Najava sedme številke zvočnega časopisa Naš glas

Najavljamo izid zadnje letošnje številke zvočnega časopisa Naš glas.

Konec leta je čas za razmislek o našem preteklem delovanju in načrtih za prihodnost. Takšna je tudi vsebina aktualne številke; napolnjena s prispevki z željo po pogumu, sodelovanju, aktivnosti. Le tako si lahko obetamo boljši jutri tako za nas osebno kot za spremembe v družbi.
Takšna je tudi poslanica predsednika Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije, Tomaža Wraberja.
Zagotovo vas bo katera od zanimivih dejavnosti, predstavljena v prispevku o Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Kranj, pritegnila, prav tako tudi novica o imenovanju za športnico leta, ki ga je tokrat prejela naša članica Jana Führer, igralka namiznega tenisa za slepe.
Komur format DAISY še vedno ni poznan, si v tokratni številki o njem lahko prebere nekaj več. Veliko pozornosti smo namenili tudi področju kulture, pa tudi predstavitvi dveh izjemnih žensk, Slovenke Pavle Jesih in borke za pravice žensk iz Indije.
Za vas, starejše bralce, bo prispevek Tanje Lesničar Pučko osvetlil nove načine dela, ki se pogosto pojavljajo v medijih, kot so crowdfunding, coworking in drugi.

Naj vam na koncu zaželimo, tako na osebnem kot delovnem področju, veselja, odločnosti, želje po spoznavanju novih stvari in novih užitkov tudi ob branju naših časopisov v prihodnjem letu.

Srečno!
Marko Mikulin, urednik


O avtorju

Število prispevkov: