30.1. 2014

Najava osme številke zvočnega časopisa Naš glas

Avtor: ,

Najava osme številke zvočnega časopisa Naš glas

Najavljamo izid nove številke časopisa Naš glas.

Dragi bralci, drage bralke,
vstopili smo v novo leto, v katerem bo polno izzivov, dogodkov tako na projektu Knjižnica slepih in slabovidnih kot tudi na različnih področjih, o čemer boste obveščeni.
V novi številki smo nekoliko predrugačili rubrike in jih tematsko združili. Tako boste lahko brali kakovostne prispevke o kulturi, znanosti, širšem družbenem dogajanju v preteklosti in danes na različnih področjih (rubrika Svet), zdravju, življenjskem slogu različnih ljudi. V rubriki Razmislek pa smo pustili prostor za drugačne poglede. Seveda smo obdržali rubriko Naša knjižnica in projekt ter spremenili rubriko Slepi in slabovidni v družbi.
V naslednji številki boste deležni tudi nove zvočne podobe časopisa ter koristnih zvočnih prispevkov, do takrat pa ste vabljeni k branju pestrega izbora poglobljenih prispevkov aktualne številke.
V novem letu se veselimo sodelovanja z vami in vas vabimo, da se z nami povežete prek spletne strani www.kss-ess.si, Facebook profila in vseh drugih vam že znanih stikov, da z nami delite svoja razmišljanja in predloge.
Uredništvo


O avtorju

Število prispevkov: