30.5. 2014

Najava izida 12. številke zvočnega časopisa Naš glas

Avtor: ,

Najava izida 12. številke zvočnega časopisa Naš glas

Drage bralke, dragi bralci,

v novi številki časopisa Naš glas lahko v rubriki Slepi in slabovidni v družbi preberete o stanju zaposlitve invalidnih oseb na trgu dela ter prelomni odločitvi ustavnega sodišča o neustavnosti zakona o volitvah pod točko o dostopnosti volišč. Prav tako prelomna je tudi novica o podpisu Marakeške pogodbe Slovenije in Evropske unije s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino. Pripravili smo vam tudi opis Celja, novico o portalu z zbranimi akcijami in popusti številnih trgovin, o stanju elektronskega poslovanja v Sloveniji in visokohitrostnih vlakih v Evropi.
Prisluhnete lahko posnetku dogodka Znani Slovenci berejo slepim in slabovidnim, ki je bil na Ptuju, preberete intervju z Milanom Deklevo, o novih trendih s področja filmske produkcije, budističnem svetem prazniku vesak in dva intervjuja v rubriki Življenjski slog.

V junijski številki boste deležni kar nekaj novosti, med drugim vam bodo po novem na voljo izbrani odlomki za razmišljanje v rubriki Razmislek, prispevki o Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Ptuj ter še nekatere, ki naj za zdaj ostanejo še nerazkrite.

Želimo vam prijetno branje,
Uredništvo


O avtorju

Število prispevkov: