28.10. 2020

Izposoja gradiva v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne

Avtor: ,

Izposoja gradiva v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne

Vse uporabnike, ki si gradivo izposojajo v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne obveščamo, da bo izposoja gradiva med epidemijo korona virusa potekala nekoliko drugače.

Zaradi preprečevanja okužb članom knjižnice svetujemo uporabo Elektronskega informacijskega sistema (EIS).
Vsi, ki še nimate uporabniškega imena in gesla za uporabo, lahko pišete na elektronski naslov knjiznica@zveza-slepih.si . Z geslom za omenjeni sistem lahko dostopate tudi do sistema Biblos, kjer so vam na voljo elektronske knjige.

Vse, ki ste si gradivo iz knjižnice izposodili osebno, prosimo, da knjige hranite pri sebi do konca razglašene epidemije. Če si gradivo iz knjižnice vseeno želite izposoditi osebno, prosimo, da ga naročite vnaprej na izposoja@zveza-slepih.si oz. na telefonski številki 01 47 00 260.
Knjižničar vam bo naročeno gradivo pripravil in vas obvestil o terminu prevzema. S knjižničarjem se boste srečali pred vhodom v knjižnico, saj vstop v knjižnico ni dovoljen. Zaželeno je, da ob prevzemu naročenega gradiva knjige, ki jih hranite doma, vrnete knjižničarju. Pri srečanju s knjižničarjem je obvezna uporaba zaščitne maske.

Ostanite zdravi in v družbi dobrih knjig


O avtorju

Število prispevkov: