30.3. 2023

Vabilo na študijski krožek: Družabne igre brez meja

Avtor: ,

Vabilo na študijski krožek: Družabne igre brez meja

Na zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije bomo v aprilu 2023 začeli s študijskim krožkom: Družabne igre brez meja.

Družabne igre so zabaven način za preživljanje časa v povezanosti in stran od zaslonov. Odlične pa so tudi v boju proti demenci. Našim možganom omogočajo dober trening spomina, logičnega mišljenja, sklepanja in iznajdljivosti. Skratka, so odlična priložnost za povezovanje prijetnega s koristnim.

Na Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije že nekaj let vztrajno dopolnjujemo zbirko slepim in slabovidnim prilagojenih družabnih iger, ki so na voljo tudi za izposojo. Letos pa smo se odločili, da povabimo že v proces izbire in prilagajanja družabnih iger tudi vas. V okviru študijskega krožka: Družabne igre brez meja, bomo naredili izbor 5 družabnih iger, ki jih bomo tudi prilagodili. Ob zaključku pa nameravamo pripraviti tudi družaben dogodek kjer bo mogoče različne družabne igre tudi preizkusiti.

Če se nam želite pri tem pridružiti vas vabimo, da to sporočite Brigiti Kosi na telefon: 01 4700 259 ali na e-naslov: brigita.kosi@zveza-slepih.si


O avtorju

Število prispevkov: