04.6. 2024

Obvestilo glede posodobitve aplikacija Blinda

Avtor: ,

Obvestilo glede posodobitve aplikacija Blinda

Uporabnike aplikacije Blinda za naprave z iOS operacijskim sistemom (iPhone in iPad) obveščamo, da bo jutri, v sredo 5.6.2024, izdana njena posodobitev. Posodobitev aplikacije zajema celovito prenovo uporabljenih tehnologij, kar bo v prihodnosti omogočalo lažjo in kvalitetnejšo nadgradnjo aplikacije ter hitrejšo odpravo napak.
Nova posodobitev prinaša manjšo poenostavitev uporabniškega vmesnika aplikacije in izboljšano beleženje zadnje predvajane pozicije posameznih zvočnih knjig uporabnika. Slednje je bilo identificirano kot največja pomankljivost trenutne verzije aplikacije.
Ker gre pri posodobitvi aplikacije za prehod na novo tehnologijo, bo s tem žal potrebna ponovna prijava v aplikacijo, s čimer se bodo izbrisali tudi podatki o poziciji predvajanja vaših trenutno izposojenih knjig. Predlagamo, da si pred jutrišnjim dnem ročno zabeležite zadnjo pozicijo predvajanja izposojenih avdio knjig.
Označba nove verzije aplikacije je 1.0.3, kar se izpiše tako v nastavitvah aplikacije, kot tudi v podstrani prijavnega zaslona “O Blindi”.


O avtorju

Število prispevkov: