29.4. 2015

Najava izida zvočnega časopisa Naš glas za april 2015

Author: ,

Najava izida zvočnega časopisa Naš glas za april 2015

Kaj vas čaka v zadnji številki Našega glasu?

Pred vami je zadnja, enaindvajseta številka zvočnega časopisa Naš glas. V teh dveh letih izdajanja smo se njegovi ustvarjalci trudili, da bi vam v branje ponudili vsebine, ki bi bile čim bolj poučne, nove, tudi zabavne, ter bi vam prinesle nekaj dobre volje, hkrati pa vas spodbudile k razmišljanju in drugačnemu delovanju. Za nas, ustvarjalce revije, sta bili ti dve leti izdajanja velika obogatitev, izziv in poučna šola. Dragocena nam je bila izmenjava mnenj z vami pa tudi vsak vaš odziv, ki je pripomogel k boljšim vsebinam. Želeli bi si še več tega.
V zadnji številki v rubriki Naša knjižnica in projekt boste lahko poslušali tri zvočne posnetke z odprtja razstave Svet drugačnih občutenj, ki so bile na Bledu, v Velenju in Mariboru.
V rubriki Slepi in slabovidni v družbi si lahko preberete prispevek o pomenu tehnologije za slepe prek izkušnje 19-letne Anje Pustak Lajovic; v drugem prispevku pa vam želimo predstaviti primerjavo med slovenskimi in hrvaškimi oftalmologi ter kakšne možnosti zdravljenja nudijo. V rubriki Svet vam predstavljamo bosansko Billy Holiday, pevko, ki je sevdalinki vrnila dušo, in intervju z mednarodno predavateljico Sue Palmer o vzgoji. V Življenjskem slogu vam predstavljamo članek o stanju tekstilne industrije nekoč in danes ter prispevek o načrtovanju mest urbanista Marka Peterlina. Pripravili smo vam tudi filozofski kotiček, v rubriki Zdravje pa vaje za krepitev možganov. Poleg omenjenega boste našli še kaj.

Želimo vam prijetno branje,
Uredništvo


About author

Number of articles: