30.11. 2017

Usposabljanje “Pomembnost Marakeške pogodbe – od podpisa do uveljavitve”

Author: ,

Usposabljanje “Pomembnost Marakeške pogodbe – od podpisa do uveljavitve”

Na Okroglem pri Naklem je v četrtek, 30.11. in petek, 1.12.2017 potekala delavnica z naslovom “Pomembnost Marakeške pogodbe – od podpisa do uveljavitve“.
Usposabljanje je organizirala Evropska zveza slepih(EBU) v sodelovanju z Zvezo društev slepih in slabovidnih Slovenije. Namenjeno je bilo udeležencem iz Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Makedonije in Albanije.

Predavatelji na seminarju so : Barbara Matin Muñoz, iz  Evropske zveze slepih, David Hammerstein, prav tako iz Evropske zveze slepih, Michele Woods , direktorica WIPO (Svetovna organizacija za intelektualno lastnino), Božidar Bobo Denda, direktor Knjižnice slepih Črne gore, Monica Halil, vodja konzorcija za dostopne knjige in Teresa Hackett iz EIFL ( Elektronske informacije za knjižnice)

 

Fotografija z usposabljana "Pomembnost Marakeške pogodbe - od podpisa do uveljavitve" na Okroglem. Na fotografiji so vidni udeleženci usposabljanja, v ozadju je prevajalska kabina.Fotografija z usposabljanja "Pomembnost Marakeške pogodbe - od podpisa do uveljavitve" na Okroglem pri Naklem. Na fotografiji so udleženci in predavatelji z usposabljanja.


About author

Number of articles: